provincie Limburg.be

Alba Nova: Klinkende tijd

Muziek is klinkende tijd. Tijd om te luisteren, genieten, bewegen en bewogen te worden. ALBANOVA 2017 gaat samen met festivalgaste Romina Lischka (gamba) op zoek naar de historische en culturele rol van muziek in de beleving van tijd. Van christelijke getijdengezangen of islamitische gebedsoproepen die de dag ritmeren, tot Indische raga’s en ambient music die de tijd rond en vloeiend maken. Van historische canontechnieken tot een symfonie voor 100 metronomen. Hou zondag 25 juni 2017 helemaal vrij in je agenda! We staan op met de vogels bij het vroege ochtendgloren en gaan door tot de koning gaat slapen bij een streep tijdloze nachtmuziek.

Surf nu naar www.albanovafestival.com en ontdek het programma voor editie 2017. Met Romina Lischka, Uday Bhawalkar, Hathor Consort, Amsterdam Corelli Collective, ChampdAction, Ghalia Benali, Kobe Van Cauwenberghe, Floris De Rycker, Psallentes, Razen, e.a.

ALBANOVA: een festival voor muzikale fijnproevers, leergierige oren en cultuuravonturiers van alle leeftijden. In een historisch decor dat de verbeelding prikkelt, vinden bezoekers een gevarieerd aanbod van klassieke concerten, gedurfde creaties, workshops en installaties. Aandachtig luisterend in de intimiteit van een kapel of een salon, voluit meezingend, languit liggend in het gras of genietend van een lokaal streekgerecht: AlbaNova creëert een rijke en aangename omgeving waar muziek beleven, ontdekken en verdiepen naadloos in elkaar kunnen overvloeien. 

Suggesties

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning