provincie Limburg.be

Audities 2015

De laureaten van 2015:

1. Kugoni - piano, viool en saxofoon
Kugoni Trio is een jong en uniek ensemble ontstaan aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in 2010. Kurt Bertels (Genk, 1988), Bert Koch (Maaseik 1986) en Nicolas Dupont (Antwerpen, 1992) vonden elkaar in gezamenlijk enthousiasme voor energieke kamermuziek.

2. Bart Steyaert - piano
Bart (Zonhoven, 1988) was in Amerika actief als begeleider van jonge studententen en Director of Music. In 2012 werd hij eveneens toegelaten tot de muziekkapel Koningin Elisabeth in de pianosectie.

3. Eva Bylois - dwarsfluit
Eva Bylois (Hasselt, 1992) volgt haar laatste master aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel in de klas van Frank Hendrickx.

4. TEYATA - gitaar
Teyata, een gitaarduo gevormd door An Volders (Antwerpen, 1982) en Jan Sanen (Antwerpen, 1986) spelen vooral moderne en nieuwe werken voor gitaarduo en spelen steeds meer eigen composities.

5. Veerle Huskens - hobo
Veerle (Peer, 1991) zet momenteel haar studies voort in de klas van Karel Schoofs aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.

Eervolle vermeldingen

De jury heeft ook 2 eervolle vermeldingen voor:
Roeland Henkens - trompet en Lena La Mela - klarinet.

Publieksfavoriet

De publieksjury verkoos na deze intense dag van klassieke muziekbeleving, Paul Stavridis (Genk, 1990) als publieksfavoriet. Paul begon al op 9 jarige leeftijd aan zijn cello studie en heeft sindsdien verschillende prijzen gewonnen.

Anneleen Bruninx

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/760/original/_DSC7745.jpg?1423578317Anneleen Bruninx begon haar muzikale studies aan de muziekacademies van Lanaken, Tongeren en Voeren, hier kreeg ze les van Nadine Vranckx en Conrad Onclin. Vervolgens startte Anneleen haar professionele carrière aan het Conservatorium in Gent bij Eddy Vanoosthuyse, Marc Kerckhof, Frank Coryn en David Van Maele. In 2009 behaalde ze daar haar masterdiploma uitvoerend musicus. Het diploma voor de specifieke lerarenopleiding behaalde ze in 2010 aan het Lemmensinstituut in Leuven. In tussentijd volgde ze nog klarinet en es–klarinet bij David Van Maele en Geert Baeckelandt aan de muziekacademie in Tielt. In 2014 behaalde ze haar 2de masterdiploma aan het Conservatorium van Maastricht bij Dhr. Roeland Hendrikx. Masterclasses volgde ze onder andere bij Arno Piters, Jan Cober, Karl Leister en Philippe Berrod. Als freelance klarinettiste trad Anneleen op met o.a. Het Zomeroperaorkest, Het Orkest der Lage Landen en Il Novecento. In haar vrije tijd speelt ze mee met de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile van Eijsden, Koninklijke Harmonie Sint–Martinus van Riemst en Harmonieorkest De Volksgalm uit Zichen. Als leerkracht is Anneleen verbonden aan de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lanaken en Dilbeek.

Line–up
Anneleen Bruninx (1986, Bilzen) – klarinet
Frans Schockaerts, piano

Programma
J. Brahms: Klarinetsonate op.120, nr 2 van deel 1 (8’) en 2 (5’)

Contact
0474 45 06 49
anneleenbruninx@gmail.com

Axel Freier

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/761/original/_DSC7045.jpg?1423578609Axel Freier is een klassieke pianist afkomstig uit Hamont-Achel. Op 8-jarige leeftijd begon hij zijn muziekstudies aan de NIKO academie in Neerpelt. Hij volgde er pianoles bij Bran Mondelaers en Algemene Muziektheorie bij Peter Testelmans.

Momenteel volgt hij Piano aan het Lemmensinstituut Leuven bij Régine Willems en muziekschriftuur aan het Koninklijk Conservatorium Brussel bij Ann Kuppens.
Naast zijn muziekstudies geeft hij pianoles aan het Muziekatelier Lommel en Jeugdmuziekschool Bree. Hij is begeleider bij het showkoor Rise Up in Neerpelt en speelt mee in een coverband 'Gentle & the Men'.

Line–up
Axel Freier (1995, Hamont–Achel) – piano

Contact
0477 04 65 78
axel_freier@hotmail.com

Bart Steyaert

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/762/original/_DSC6784.jpg?1423578793Bart Steyaert begon zijn muzikale studies op vijf–jarige leeftijd bij zijn vader en op zijn zesde werd hij toegelaten tot de stedelijke muziekacademie van Geel . Vanaf zijn 15e werd hij onder de hoede genomen van de Amerikaanse pianist Jerico Vasquez en reisde regelmatig naar Amerika om intensieve privelessen te volgen. Op 17–jarige leeftijd kreeg hij de kans om als beursstudent aan de universiteit van Houston te studeren bij Nancy Weems. Naast pianolessen volgde hij ook kamermuziek– en begeleidinglessen van Timothy Hester en Brian Suits. Bart was in Amerika actief als leraar en begeleider van jonge studenten en ‘Director of Music’ aan de Oaks Presbyterian Church. Daarna keerde hij terug naar België en behaalde in 2013 zijn Master diploma met groostste onderscheiding aan het conservatorium van Antwerpen bij Levente Kende, Nikolaas Kende en Heidi Hendrickx. Hij volgde ook liedklas en begeleidingslessen bij Jozef De Beenhouwer, en pianoforte bij Piet Kuijken. Bart Steyaert volgde Masterclasses bij o.a. Abbey Simon, Jean–Phillipe Collard, Eliane Rodrigues, Jan Wijn, Richard Goode, Maria João Pires, Vitaly Margulis, Anton Kuerti en Till Fellner, en concerteerde in verschillende plaatsen in o.a België, Nederland, Oostenrijk, Zuid–Korea en de Verenigde Staten. In 2011 werd hij laureaat van de ‘Oranjebeurs’. Het jaar daarop won hij de eerste prijs op het ‘Concours de piano de Liège’ en de tweede prijs op het ‘Grand Dominique’ concours in Nederland. In 2012 werd hij eveneens toegelaten tot de muziekkapel Koningin Elisabeth in de pianosectie onder leiding van Maria João Pires, waar hij een jaar concertspecialisatie volgde.

Line–up
Bart Steyaert (1988, Zonhoven) – piano

Contact
0489 45 41 17
bartsteyaert1@gmail.com

Dorenda Notermans

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/764/original/_DSC6763_web.jpg?1423579441Dorenda Notermans startte reeds op vijfjarige leeftijd met haar eerste pianolessen en volgde later privélessen bij pianopedagoge Anne Camps. Haar hogere studies zette ze voort aan het Lemmensinstituut bij Jan Vermeulen, waar ze een bijzonder solistisch traject mocht volgen. In die periode nam ze deel aan masterclasses van o.a. Sergejs Osokins, Daniel Rivera en Ana Mirabella en volgde ze privélessen bij André De Groote. In 2012 behaalde ze hier haar master piano met grote onderscheiding. Dorenda werd finaliste van de 'Stephan De Jonghe' pianocompetitie in Aalst, halve finaliste van 'The New Tenuto Competition' in Brussel en kwartfinaliste van gerenommeerde internationale wedstrijden ('Neuesterne Piano Competition in Wernigerode en 'International Competition Spanish Composers in Madrid). Hierbij deed ze ook concertervaring op als solopianiste in het Paleis van Schone Kunsten ter gelegenheid van 'Klara in het Paleis'. Naast solopianiste is Dorenda ook intens bezig met kamermuziek en volgde ze al een masterclass repetitor in de 'National Opera Studio' te Londen. Hierbij deed ze veel ervaring op als begeleider van diverse orkestaudities en wedstrijden. Dit schooljaar voltooit ze haar Master Na Master piano en Master kamermuziek bij Jan Vermeulen.

Line–up
Dorenda Notermans (1989, Hamont–Achel) – piano

Contact
0493 55 65 86
dorendanotermans@hotmail.com

Dorine De Keyser

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/765/original/_DSC7530.jpg?1423579606Dorine De Keyser begon op haar 10de levensjaar met dwarsfluitlessen in de muziekacademie van Koersel bij Lieve Peeters. Na het beëindigen van de hogere graad 3 aan deze muziekacademie, zette ze haar studies dwarsfluit verder aan de Hogeschool voor Wetenschap en Kunst, Lemmensinstituut in Leuven. Dorine behaalde haar Bachelor in de muziek bij Wim Brabants en vervolledigde haar Master bij Berten D’Hollander in 2012. In datzelfde jaar heeft ze ook haar diploma van de Specifieke Lerarenopleiding behaald. In het Lemmensinstituut speelde ze mee in het harmonisch en het symfonisch orkest. Ze deed stage in het Brussels Philharmonic en speelde verschillende malen solo met de Koninklijke Muziekvereniging Neanias in Beverlo o.l.v. Bert Minten. In juni 2013 heeft Dorine haar Master in de Kamermuziek aan het Lemmensinstituut behaald. Sinds september 2013 is ze leerkracht dwarsfluit aan de Haspengouwse Academie AH Podium.

Line–up
Dorine De Keyser (1988, Beringen) – dwarsfluit
Kristina Kebet – piano

Contact
0484 13 71 33
dorinedekeyser@gmail.com

Emmy Wils

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/766/original/_DSC6963.jpg?1423579740Emmy Wils had al jong interesse voor muziek en kreeg haar eerste pianolessen op 9–jarige leeftijd in de Stedelijke Academie in Tongeren bij Johan Bossers. In 2010 heeft ze een masterclass gevolgd bij Pavel Eliashevic. 1 jaar later won ze de wedstrijd van 'Jong Talent' en mocht ze soleren met orkest. In 2012 werd Emmy laureaat bij de Cantabile piano–wedstrijd en won ze de Durlet–prijs. In datzelfde jaar begon ze te studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel voor piano in de klas van Piet Kuijken en Hans Ryckelynck. Een paar maanden later won ze op de Belfius Classics een 1ste prijs met 92%. Zowel in 2013 als 2014 won Emmy op het Prinses Christina Concours in Maastricht de aanmoedigingsprijs. In 2013 begon ze ook te werken als monitor muziekinitiatie en piano in het Jeugd– en Muziekatelier in Sterrebeek. Dit doet ze nog steeds. In juni 2014 heeft ze bachelor 2 afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel met Grootste Onderscheiding en nu studeert Emmy verder in bachelor 3.

Line–up
Emmy Wils (1994, Tongeren) – piano

Contact
0487 32 26 61
emmywils1994@gmail.com

Eva Bylois

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/767/original/_DSC7626.jpg?1423579890Eva Bylois geboren in Hasselt begon op 10 jarige leeftijd met dwarsfluit aan het Stedelijk Conservatorium voor Muziek, Dans en Woord in Hasselt. Enkele jaren later besloot ze haar muzikale studies verder te zetten aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar ze nu reeds haar laatste master (fluit) volgt in de klas van Frank Hendrickx. Eva nam ook al deel aan verschillende wedstrijden. In 2010 behaalde ze een eerste prijs op " Dexia Classics" alsook op het "Benelux Fluitconcours" in Ittervoort. Ze volgde ook reeds verschillende masterclasses bij vooraanstaande fluitisten zoals; Emmanuel Pahud, William Bennett, Anne–Catherine Heinzmann, Eckart Haupt, Antonin Wiersbinski, Hans–Georg Smeisser,...

Line–up
Eva Bylois (1992, Hasselt) – dwarsfluit
Paul Hermsen – piano

Contact
0478 11 77 01
eva.bylois@student.ehb.be

Ine Clerckx

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/768/original/_DSC7380.jpg?1423580130Ine Clerckx begon op 9-jarige leeftijd met gitaarlessen bij Tine Keppens in de Haspengouwse Academie, waar ze in 2013 afstudeerde. De nu 19-jarige gitariste studeert aan het Lemmensinstituut in Leuven (2e bachelor) bij Raphaella Smits en Adrien Brogna. Ze volgt reeds masterclasses sinds haar 15e in binnen- en buitenland.
Vorig jaar deed ze mee aan Belfius Classics, waar ze een tweede prijs behaalde.

Line–up
Ine Clerckx (1995, Halen) – gitaar

Contact
0494 29 97 80
ine@clerckx.net

Inge Peters, Dorien Schrooten en Bert Koch

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/769/original/_DSC6682.jpg?1423580321Inge Peters kreeg haar vooropleiding fagot in de Stedelijke Academie Beringen bij respectievelijk Filip Neyens en Bert Helsen (beiden Nationaal Orkest van België). Ze is afgestudeerd aan het Lemmensinstituut in Leuven bij Dirk Noyen, 1ste fagottist in De Muntschouwburg in Brussel. Ook studeerde ze een jaar aan het Conservatorium van Maastricht bij Albrecht Holder, Valentino Zucchiatti en Jean Hellenbrand (contrafagot). Inge volgde verder nog verscheidene masterclasses voor zowel fagot als contrafagot. Ze speelde reeds bij diverse orkesten, o.a. de Koninklijke Muntschouwburg, deFilharmonie Antwerpen, Theater Aachen, ’t Muziek Frascati, Symphonia Assai en St.–Lutgardis Hulst–Tessenderlo. Verder is Inge als docente verbonden aan de Academies van Beringen, Genk, Maasmechelen en Neerpelt.

Dorien Schrooten besloot na het doorlopen van de muziekacademie in Genk hobo te studeren aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium in Antwerpen. Ze volgde les bij Luk Nielandt en behaalde in 2007 de titel van meester in de muziek samen met haar pedagogisch diploma. Hierna kon ze starten als leerkracht hobo en instrumentaal ensemble in de Academie voor Muziek en Woord van Maaseik waar ze de liefde voor haar instrument tracht over te dragen op jonge hoboïsten. Sinds 2014 geeft ze ook les in de muziekacademie van Maasmechelen. Ze is steeds actief blijven musiceren zowel in kamermuziekverband als in orkesten, zoals het Koninklijk Orkest van de Munt in Brussel. Sinds 2010 is ze als 2de hoboïste verbonden aan ”Le Concert Olympique” o.l.v Jan Caeyers.

Bert Koch groeide op in Neeroeteren. Hij startte zijn muzikale studies aan de “Stedelijke Academie voor Muziek en Woord Maaseik”. In 2009 studeerde hij af bij Jan Vermeulen (piano en pianoforte), Christel Kessels (piano en kamermuziek) en Lieven Strobbe (orgel) in het Lemmensinstituut in Leuven. Zijn twee jaar durende MaNaMa–opleiding piano met specialisatie kamermuziek voltooide hij in september 2011 met grote onderscheiding. In juni 2012 voltooide hij tevens een postgraduaat pianobegeleiding in het conservatorium van Brussel met grote onderscheiding. Vroeger componeerde hij veel en zijn “Thema met variaties in fis” voor piano werd dan ook geselecteerd en uitgevoerd in de Aquarius–wedstrijd. In het Lemmensinstituut volgde hij tevens compositieles bij de componist Luc Van Hove. Zijn “Meditatio” voor viool en piano is voortgekomen uit deze inspirerende samenwerking. Als solist speelde hij met het “Limburgs Orkest Jeugd en Muziek” en het “Symfonieorkest Lemmensinstituut” respectievelijk het 3de en het 4de pianoconcerto van Ludwig van Beethoven, een componist die hem nauw aan het hart ligt. Hij begeleidt jaarlijks de International Music Academy Poeke en is werkzaam als pianist–begeleider in het Lemmensinstituut en de Stedelijke Academie voor Kunsten Maaseik. Bert is pianist van het Kugoni Trio.

Line–up
Inge Peters (1988, Leopoldsburg) – fagot
Dorien Schrooten (1983, Maaseik) – hobo
Bert Koch (1986, Maaseik) – piano

Contact
0472 76 95 38
peters_inge@hotmail.com

Jokke Martens

Jokke MartensDe jonge bariton Jokke Martens studeerde aan het Conservatorium van Antwerpen bij Stephanie Friede. Hier kreeg hij ook de kans om samen te werken met o.a. Lucienne van Deyck, Jozef de Beenhouwer en Guy Joosten. Op het ‘Intermezzo Young Artist Program’ in Brugge werkte hij samen met Mark Schnaible, J. David Jackson en Neil Rosenshein. Tijdens de zomer van 2011 en 2012 kreeg hij les van Thomas Michael Allen, Abbie Furmansky en John Norris. Op 19–jarige leeftijd maakte Jokke zijn debuut op de Europese première van ‘Little Women’ (Mr. Dashwood). Later, in 2011, vertolkte hij ‘Gil’ in ‘Il segreto di Susanna’ van Wolf–Ferrari (Nationale Reisopera), in 2012 stond hij op de bühne van de Vlaamse Opera tijdens de productie ‘In tussentijd…’ (Sancho) en in 2013 vertolkte hij 'Marco' in 'Gianni Schichi' van Puccini in de opera van Oslo. Van 2013 tot op heden speelt hij mee in Laika's 'Opera Buffa' als 'Don Giovanni' en in de zomer van 2015 zal hij deel uit maken van Mozart's 'Cosi fan tutti' als 'Guglielmo' bij Opera Nijetrijne.

Line–up
Jokke Martens (1990, Genk) – bariton
Paul Steegmans – piano

Contact
0486 37 96 23
jokke.martens@hotmail.com

Joyce Kuipers

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/771/original/_DSC6857.jpg?1423580668Joyce Kuipers is geboren in Hasselt en kreeg haar eerste cellolessen van Rudy Froyen aan het Stedelijk Conservatorium in Hasselt. Ze vervolgde haar studie aan het Conservatorium van Leuven waar ze celloles volgde bij Steven Caeyers. Haar hogere studies cello vatte ze aan bij France Springuel aan het Conservatorium van Antwerpen. Ze voltooide haar Masteropleiding met grote onderscheiding bij Justus Grimm aan hetzelfde conservatorium.
Joyce volgde tevens verschillende masterclasses voor cello en kamermuziek bij o.a. Jean–Guihen Queyras, Roel Dieltiens, Maria Kliegel, Louis Claret, Ilya Laporev, Viviane Spanoghe, Midori Seiler, Quartetto Casals, Altenberg Trio Wien, Oxalys ensemble en Spiegel String Quartet.

Momenteel is zij lid van het harptrio Salon des XX, waarmee ze al concerten verzorgde in het binnen– en buitenland. Tevens was zij lid van het Blindman collectief. Als orkestmuzikante speelde Joyce verschillende producties bij o.a. deFilharmonie (waarmee ze in 2010 op tournee ging doorheen China), het Orkest der Lage Landen, het orkest van de Zomeropera Alden Biesen, het Nationaal Jeugdorkest van Nederland, de Jonge Filharmonie (Belgisch jeugdorkest) en het Conservatoriumorkest van Antwerpen en dit onder de leiding van enkele internationaal gerenommeerde dirigenten waaronder Jaap van Zweden, René Jacobs, Jos van Immerseel, Martyn Brabbins, John Adams, Josep Pons, Peter Rundel, Alexander Liebreich, Ivan Meylemans,...
Zij is laureate van de Dexia Axion–wedstrijd en ontving een STROOM–beurs, een cultuursubsidie voor beloftevol talent van de provincie Limburg.

Line–up
Joyce Kuipers (1987, Lier) – cello
Mark Caluwaerts – piano

Contact
0474 88 48 92
kuipers_joyce@hotmail.com

Karlijn Noten

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/772/original/_DSC6958.jpg?1423580869De sopraan Karlijn Noten komt uit een muzikale familie en startte haar muziekopleiding in de Academies van Tongeren, Tessenderlo en later ook Genk. Zo studeerde ze dwarsfluit bij Veerle Wijnen, haar mama, en volgde ze zanglessen bij Christiane Volders en Lieve Leonaers. Aanvullende lessen jazz en lichte muziek brachten haar in 2010 tot het vertolken van één van de hoofdrollen in de musical ‘Het Zaad van Satan’ van Bert Appermont. In september 2011 koos Karlijn dan voor een klassieke zangopleiding aan het LUCA – School of Arts, campus Lemmensinstituut. Het voorbije academiejaar behaalde ze er haar bachelordiploma met grootste onderscheiding voor zang, in de klas van Dina Grossberger (hoofddocent) en Gerda Lombaerts. Aan hetzelfde instituut vervolgt ze nu haar studies met de Masteropleiding, in de klas van Dina Grossberger en Annelies Van Gramberen, in combinatie met de lerarenopleiding. Masterclasses volgde ze bij Maarten Koningsberger en Ann Murray. Af en toe neemt ze ook deel aan een wedstrijd, zo werd haar in het voorjaar nog de ‘Aanmoedigingsprijs’ toegekend voor haar prestatie tijdens het Prinses Christina Concours 2014. Als jonge solist verleent ze ook regelmatig haar medewerking aan koorprojecten en concerten. Zo verzorgde ze artiestenmissen in Genk, Tongeren en Antwerpen.

In november verleende ze haar medewerking aan de uitvoeringen van het Requiem van Fauré en de creatie van het ‘Requiem of Hope’ in een versie voor sopraansolo, koor en kamerorkest, o.l.v. Jan Peeters en in aanwezigheid van componist Sir Collin Mawby. In december was ze als solist te gast voor het kerstconcert van de Bach Academie in Alden Biesen, waar het ‘Weihnachtsoratorium’ van G. A. Homilius en het ‘Magnificat’ van C. P. E. Bach op het programma stonden. Haar plaats vinden in de wereld van de Opera is haar ultieme droom. Ze gaat alvast de uitdaging aan en wist zich via audities te selecteren voor het ‘Jugendchor’ in de opera ‘Frühlings Erwachen’ van Benoît Mernier, een productie van de ‘International Opera Academy’ en Spectra. Hierdoor krijgt ze de kans om samen te werken met regisseur Guy Joosten en dirigent Filip Rathé, en op te treden in concertzalen als Flagey, Minard, Kunsthuis Opera Vlaanderen, CC Hasselt,… In het najaar van 2015 zal ze de rol van Gravin Almaviva vertolken, in de opera Le Nozze di Figaro, een productie van de operaklas van het Lemmensinstituut, met voorstellingen in de stadsschouwburg van Leuven.

Line–up
Karlijn Noten (1993, Hoeselt) – sopraan
Bert Koch – piano

Contact
0479 58 37 56
karlijnnoten@gmail.com

Kelly Poukens

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/773/original/_DSC7220.jpg?1423581118Sopraan Kelly Poukens studeert haar laatste jaar klassieke zang aan de LUCA school of arts, campus Lemmensinstituut bij mezzo–sopraan Dina Grossberger. Ze volgde masterclasses bij Maarten van Koningsbergen, Miranda van Kralingen, Stefan Veselka en Rudolf Jansen. Als soliste was ze actief bij het symfonisch orkest Lemmensinstituut o.l.v. Edmond Saveniers (2010), symfonisch orkest Jeugd en Muziek (2011) en het Limburgs symfonisch orkest Amikejo (2013). Kelly gaf concerten doorheen heel België, Nederland en Duitsland. Ze werd regionale finaliste van het Christina Concours (2010) en ze werd laureaat bij de Verdi Limburg wedstrijd (2010). Later deed Kelly opnieuw mee aan het Prinses Christina Concours en werd derde op de Nationale halve finale in Den Haag waar ze ook de Prix Sophie mocht ontvangen voor expressiviteit en beste vocaliste (2012). Ook won ze de drie jaarlijkse prijs Marnixring voor haar inzet voor de hedendaagse klassieke muziek, taalgevoeligheid en haar theatrale spel (2013). Verder is Kelly actief in het kamerkoor Capella di Voce waarmee ze meewerkt aan cd–opnames van vooral hedendaagse Vlaamse koorwerken. Haar repertoire is groot en reikt van Mozart tot volle romantiek naar hedendaags klassiek. Ze heeft een enorme liefde voor taal, theater en inleving. Samen met dichteres en winnares van de Herman de Coninck prijs Annemarie Estor en componist Hans Helsen werden er 'drie liederen voor een sopraan en al haar minnaars' aan haar opgedragen. Ook zong ze afgelopen jaar als promofilm voor de Vlaamse Overheid en de verenigde verenigingen in het station van Brussel. Dit jaar werkte Kelly ook mee aan een cd als soliste met enkele liederen van Paul Steegmans en de cyclus De innigheid der dingen van Piet Swerts. Eind dit jaar zal Kelly te zien zijn in de rol van 'elle' in het monodrama van La Voix Humaine van Francis Poulenc dat op 30 april 2014 in de schouwburg in Maaseik in première gaat.

Line–up
Kelly Poukens (1992, Maaseik) – sopraan
Dorenda Notermans – piano

Contact
0472 52 24 70
kellypoukens@hotmail.com

Kugoni

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/774/original/_DSC7450.jpg?1423581318Kugoni Trio is een jong en uniek ensemble ontstaan aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in 2010. Kurt Bertels (saxofoon), Bert Koch (piano) en Nicolas Dupont (viool) vonden elkaar in gezamenlijk enthousiasme voor energieke kamermuziek, verrassend klassiek en fris 20ste– en 21ste–eeuwse repertoire. Composities van Ida Gotkovsky, Dmitri Shostakovich, Astor Piazzolla, Paul Hindemith en vele anderen passeren de revue. Een extra focus ligt op de Belgische muziek, waarbij Kugoni Trio componisten van eigen bodem aanspoort om te schrijven voor hun bezetting. Zo werden reeds werken als ‘Til Minne om Kjaerlighet’ (Erik Desimpelaere), ‘New Stairs’ (Jeroen d’Hoe), ‘LedA’ (Hanne Deneire), ‘Hoffnung’ (Bernd van Hulle) gecreëerd. Voorts schreven ook Jan Van Damme, Benjamien Lycke, Ruud Roelofsen en Wilfried Westerlinck reeds werken voor het trio. Werken van de Belgen Paul Gilson, Franz Constant en Wouter Lenaerts behoren ook tot het repertoire. Het trio was in België reeds op talrijke plaatsen te gast, onder andere in de zaal ‘Henry Leboeuf’ van het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) en Flagey te Brussel, in de Academiezaal van Sint–Truiden, in het Lemmensinstituut in Leuven, in het Concertgebouw van Brugge, in AMUZ in Antwerpen,… Zij zijn ook een graag geziene gast in talrijke Culturele Centra in België. Kugoni Trio werd uitgenodigd om op te treden op festival– en cultuurdagen als ‘Iedereen Klassiek’ (Brugge), ‘Cultuurmarkt’ (Antwerpen), ‘KlaraFestival’ (Brussel) en ‘Festival Van Vlaanderen’ (Kortrijk), en verzorgde ook in het buitenland meerdere concerten, onder andere in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Kugoni Trio maakte opnames voor Radio Klara, Musiq3 en was te zien op de televisiezenders Cultuur7 en Canvas. Het trio werd onlangs verkozen tot laureaat van Supernova (vroeger Gouden Vleugels)

Line–up
Bert Koch (1986, Maaseik) – piano
Nicolas Dupont (1992, Antwerpen) – viool
Kurt Bertels (1988, Genk) – saxofoon

Contact
0495 89 56 61
bertkoch01@gmail.com

Lena La Mela

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/775/original/_DSC7672.jpg?1423581616Lena La Mela speelde al klarinet op 9–jarige leeftijd. Ze stroomde door naar het Lemmensinstituut in 2007 waar ze les kreeg van Eddy Vanoosthuyse (Brussels Philharmonic). Nadien vervolledigde ze haar studies aan het conservatorium van Maastricht. Hier studeerde Lena in 2013 af in de klas van Roeland Hendrikx (Nationaal Orkest van België). Sinds kort volgt ze ook les bij Nele Delafonteyne (deFilharmonie) en David Van Maele (Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen). Lena was van 2012 tot 2014 lid van het European Union Youth Orchestra. Hier werkte ze met dirigenten als Vladimir Ashkenazy en Gianandrea Noseda. Als freelance klarinettist trad Lena op met het Nationaal Orkest van België, Casco Phil (ex–Belgische Kamerfilharmonie), Brussels Philharmonic, Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht, Filharmonie Zuyd (Nl). Lena volgde masterclasses bij gerenommeerde klarinettisten als Yehuda Gilad, James Campbell, Andrew Marriner. Lena won een eerste prijs bij de Belfius Classics in 2007 en een tweede prijs tijdens het Prinses Christina Concours in 2006.

Line–up
Lena La Mela (1989, Genk) – klarinet
Bert Koch – piano

Contact
0472 80 21 42
lena.lamela@live.be

Maarten Vergauwen

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/776/original/_DSC7835.jpg?1423583453Maarten Vergauwen is geboren in Genk en begon als 8– jarige zijn muzikale studie aan de Academie Genk waar hij notenleer, muziektheorie, piano, saxofoon en samenspel volgde. Hij kreeg er gedurende 6 jaar saxofoonles van Dhr. Bart Stevens. In 2009 besloot hij om van zijn hobby zijn beroep te maken en slaagde hij in 2010 voor een toelatingsproef aan de Kunsthumaniora in Brussel, waar hij in 2012 afstudeerde bij Dhr. Tijl Verhaeghe. Momenteel zet hij zijn studies verder aan het conservatorium van Brussel bij Dhr. Norbert Nozy. Als saxofonist neemt hij regelmatig deel aan solistenwedstrijden en treedt hij op in kamermuziekverband. Zo behaalde Maarten in 2009 het hoogst aantal punten in Eerste Afdeling en in 2012 in Superieure Afdeling van de Finalewesdstrijd ingericht door Vlamo. In datzelfde jaar behaalde hij een 1e prijs met 94% op de wedstrijd Belfius Classics. Hij speelde als solist samen met het symfonieorkest jeugd en muziek Limburg en Casco Phil (The Belgian Chamber Orchestra). Maarten volgde masterclasses bij Koen Maas, Arno Bornkamp en Kenneth Tse.

Line–up
Maarten Vergauwen (1994, Riemst) – saxofoon

Contact
0497 81 67 98
maarten.vrgwn@gmail.com

Margot Joubard

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/777/original/_DSC7151.jpg?1423583686Margot Joubard begon op 5–jarige leeftijd met cello in de Suzukiklas van Anthony Gröger. Haar passie voor muziek bleef groeien en op 14–jarige leeftijd schreef ze zich in op de Kunsthumaniora van Brussel, waar ze les volgde bij Steven Caeyers. Ze trad op verschillende locaties op zoals in de spiegelzaal van het Brussels Parlement, in het Stadhuis van Brussel, in Flagey en in het kasteel Coloma te Sint–Pieters–Leeuw. Ze behaalde onlangs een eerste prijs op de Belfius–wedstrijd. Sedert september 2014 studeert ze cello aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Justus Grimm.

Line–up
Margot Joubard (1996, Borgloon) – cello
Piano – Samra Mackic

Contact
0498 78 27 07
margot.96@hotmail.be

Marie François

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/778/original/_DSC7027.jpg?1423583830Marie François begon piano te spelen op de leeftijd van zes jaar. Ze kreeg haar eerste pianolessen van haar moeder. Daarna volgde ze lessen aan de NIKO–Academie voor Muziek, Drama en Dans in Neerpelt bij Koen Evens. Ze studeerde cum laude af op de leeftijd van zestien jaar en ging daarna naar de middelbare school van muziek "Kindsheid Jesu" in Hasselt. Daar kreeg ze twee jaar pianolessen van Renaat Goyens. Ze volgde ook enkele jaren les bij Anne Camps die haar ondersteunde bij de voorbereiding voor wedstrijden en concerten.
In 2009 nam ze deel aan het Prinses Christina Concours in Maastricht en won een masterclass van de Nederlandse pianist, Ton Demmers. In 2011 nam ze weer deel en won de aanmoedigingsprijs met complimenten van de jury. In 2013 werd ze laureaat van de wedstrijd MAM in Maastricht. Marie volgde masterclasses bij Alessandro Cervino, Valentina Berman, Alexander Melnikov, Eliane Rodrigues, Lilya Zilberstein enz. Sinds September 2010 speelt ze samen met fluitiste Liese Claesen. Onder de naam "La Duetta" namen ze deel in 2011 aan het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt. Ze kreeg de eerste prijs cum Laude. In hetzelfde jaar won ze ook de tweede prijs met 89% van de Dexia–wedstrijd in Brussel. Met "La Duetta" nam ze in 2013 opnieuw deel aan de EMJ in Neerpelt in een hogere categorie en won ze weer een eerste prijs cum laude. Ze speelde concerten in België, Nederland, Duitsland en Italië. Onlangs speelde ze in de kleine zaal van het Concertgebouw in Amsterdam georganiseerd door het festival Uitmarkt. Ze studeert nu aan het Conservatorium van Maastricht bij de Nederlandse pianist, Joop Celis.

Line–up
Marie François (1993, Hechtel–Eksel) – piano

Contact
0498 50 40 85
mariefrancois17@gmail.com

Mathijs Ignoul

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/779/original/_DSC7339.jpg?1423643947Mathijs werd geboren in Maaseik. Hij studeerde Latijn–Wetenschappen aan het CHKSUM 2 om vervolgens aan de KULeuven een masterdiploma te behalen in de Geschiedenis van de Oudheid. Op negenjarige leeftijd begon Mathijs klassiek gitaar te spelen met zijn oom, Werner Vanderlinden. Na enkele jaren privélessen te volgen bij zijn oom startte hij aan de Stedelijke Academie voor Kunsten te Maaseik, waar hij o.a. gitaarles volgde bij Bart Timmermans en Algemene Muziektheorie bij Veerle Cornelis. In het kader van de harmonielessen van Veerle Cornelis begon Mathijs ook zijn eigen werken te componeren. Momenteel studeert hij gitaar bij Roland Broux en Jan Sanen aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Gedurende korte tijd studeerde hij ook compositie bij Wim Henderickx. Mathijs volgde in het verleden masterclasses bij o.a. Mark Eden (Eden Stell duo), Laura Young, Goran Krivokapic (GFA winnaar 2004), en Matthew Dunne. Verder behaalde hij de eerste prijs in het Belfius concours van 2011 en was hij al meermaals te gast als solist bij het Limburgs Orkest voor Jeugd en Muziek. In 2014 werd hij uitgenodigd door Guitar San Antonio om concerten en masterclasses te geven in het kader van de Aranjuez Outreach Series.

Line–up
Mathijs Ignoul (1990, Maaseik) – gitaar

Contact
0485 38 75 49
mathijs.ignoul@gmail.com

Paul Stavridis

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/780/original/_DSC7190.jpg?1423644281Paul Stavridis begon op negenjarige leeftijd zijn cellostudie aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Genk in de klas van Anthony Gröger (cellist Kryptos Quartet). Vanaf 2004 maakte hij daar deel uit van de Jong Talenten Klas. Sinds 2006 studeert Paul aan het Conservatorium Maastricht in de klas van Mirel Iancovici. In 2014 rondde hij hier zijn Master ‘cum laudé’ af bij Mirel Iancovici en Marc Vossen. Reeds op jonge leeftijd nam Paul deel aan het bekende kamermuziekfestival van Kuhmo in Finland en aan masterclasses in binnen– en buitenland. Zo kreeg hij onder meer les van gerenommeerde cellisten als Uzi Wiesel, Xenia Jankovic, Leonid Gorokhov en Wolfgang Boettcher. In 2008 soleerde Paul met het Limburgs Orkest Jeugd en Muziek en in datzelfde jaar was hij laureaat van de wedstrijd Dexia Classics. In 2010 won hij een gouden medaille met felicitaties van de jury op het 27e Concours Luxembourgeois et Européen pour Jeunes Solistes. In mei 2014 soleerde Paul met het Arka Symfonie Orkest in de Rococo Variaties van Tchaikovsky. Na een succesvolle stage bij het Limburgs Symfonie Orkest (nu: Philharmonie Zuidnederland) remplaçeert Paul regelmatig bij dit orkest. Verder vervangt hij op regelmatige basis bij deFilharmonie en Brussels Philharmonic en speelt hij bij de Zomeropera Alden Biesen.

Line–up
Paul Stavridis (1990, Genk) – cello
Constant Notten – piano

Contact
0472 44 56 70
paul.stavridis@gmail.com

Roeland Henkens

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/781/original/_DSC7909.jpg?1423645568Roeland Henkens maakte in 2009 zijn solo debuut met een tournee naar Tsjechië met het Universitair Symfonisch Orkest van Leuven, en drukte daarmee meteen zijn persoonlijke stempel op een nieuwe generatie jong muzikaal talent. Bovendien verzorgde Roeland diverse soloconcerten in Nederland, België, Duitsland en Griekenland met als hoogtepunt een recital in het Akropolismuseum van Athene. Roelands muzikale veelzijdigheid komt zowel op moderne als op baroktrompet tot uiting en heeft hem een noemenswaardige reputatie gegeven wat blijkt uit regelmatig freelancen in Luxemburg, Duitsland, en bij de meest vooraanstaande orkesten van België. Als jonge pedagoog en lid van het prijswinnende ensemble Eburon Quintet, heeft Roeland solisten en kamermuziekgroepen gecoached in het conservatorium van St. Petersburg, op het 'World Music Contest' te Kerkrade, en op de grootste kamermuziekfestivals in Frankrijk. Na het behalen van zijn Bachelor of Music aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel met grootste onderscheiding specialiseert Roeland zich momenteel nog aan de Frankfurt University of Music and Performing Arts in de klas van professor Klaus Schuhwerk.

Line–up
Roeland Henkens (1990, Beringen) – trompet

Contact
0477 26 75 24
roelandhenkens@gmail.com

TEYATA

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/782/original/_DSC7413.jpg?1423646540Teyata, een gitaarduo gevormd door An Volders en Jan Sanen, ontstond in 2005 tijdens het gitaarsymposium in Iserlohn. Met het stuk ‘Teyata’ van Stephen Wingfield, waaraan ze hun naam ontleenden, speelden ze daar een eerste concert. Beiden studeerden cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. An specialiseerde zich nadien verder bij Carlo Marchioni in Maastricht waar ze ook haar master na master met glans beëindigde. Jan is sinds 2010 docent aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar hij gitaarlessen en kamermuziek geeft als assistent van zijn oud–docent, Roland Broux Met hun twee verschillende karakters en gitaren weten An en Jan een magische mengelmoes van klanken en emotie over te brengen. Dat stimuleerde jonge componisten zoals Nejc Kuhar en Menno Buggenhout om voor het duo te schrijven. Ze gaan zelf ook steeds op zoek naar moderne en nieuwe werken voor gitaarduo omdat ze daarin hun muzikale taal het beste kunnen uiten. Hun meest natuurlijke habitat verschoof de laatste jaren steeds meer naar het spelen van eigen composities. Met muzikale ideeën die ze in hun leefwereld en op hun reizen tegenkomen, creëerden ze samen sprekende werken. In die werken vind je vaak invloeden van minimalistische muziek, flamenco, jazz en af en toe popmuziek. Dit resulteerde recent in hun eerste cd 'versa'. Een nieuwe cd met nieuwe werken wordt momenteel voorbereid en wordt verwacht in 2016.

Line–up
An Volders (1982, Antwerpen) – gitaar, jazz gitaar
Jan Sanen (1986, Antwerpen) – gitaar

Contact
0473 58 46 33
teyataduo@gmail.com

Thijssen Nick

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/783/original/_DSC7876.jpg?1423650656Nick Thijssen begon op 8-jarige leeftijd zijn studies trompet bij Danny Aerden aan de Academie voor Woord en Muziek in Lanaken. Hier maakte hij vanaf 2012 deel uit van de jongtalentenklas. Na het beëindigen van zijn 3de hogere graad vervolgde hij zijn studies aan het Lemmensinstituut in Leuven.
Momenteel zit hij in zijn 2de bachelor bij Benny Wiame. Hij volgde masterclasses bij Otto Sauter en Kristian Steenstrup.
In 2013 behaalde hij de reservelijst voor de Philharmonie Academie en eindigde hij enkele jaren op een 4de plaats op een internationale wedstrijd in Namen. Hij nam recent nog deel aan de audities voor het Europian Youth Orchestra (EUYO).

Line–up
Nick Thijssen (1995, Bilzen) – trompet
Katrien Verbeke – piano

Contact
0475 35 59 77
nick.thijssen@gmail.com

Thomas Raemaekers

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/784/original/_DSC6604.jpg?1423650939Thomas Raemaekers begon in 2003 les te volgen aan de NIKO–Kunstacademie. Hij volgde Algemene Muzikale Vorming bij Willy Fransen en een jaar later slagwerk bij Nico Camps.
Als tweede instrument volgde hij aan datzelfde NIKO, ook pianolessen bij Bran Mondelaers en algemene muziektheorie bij Peter Testelmans. Ook naast de academie vulde hij zijn vrije tijd met muziek, aanvankelijk bij het jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie van Peer en vanaf zijn 13de bij het Harmonieorkest in Peer.
Al heel snel wist Thomas dat de muziek zijn verdere studieloopbaan zou bepalen. Daarom volgde hij tijdens zijn hogere graad ook naast de lessen slagwerk, piano, instrumentaal ensemble aan het NIKO in Neerpelt, ook nog de lessen AMV en MT bij Michel Houben en Jos Moors aan de Stedelijke Muziekacademie in Genk.
In 2012 werd hij toegelaten als jong talent in de percussieklas van Carlo Willems en Ludwig Albert aan het Conservatorium in Antwerpen. Hij combineerde een gedeelte van het 1ste jaar Bachelor muziek met zijn laatste jaar wiskunde–wetenschappen aan het Agnetendal in Peer.
Regelmatig neemt hij deel aan masterclasses bij zowel binnenlandse als buitenlandse docenten zoals, Lin Chen Ching, Ludwig Albert, Mark Ford, Leo Ouderits, Mimura Nanae, Zitsjkovits, .....
Op 16–jarige leeftijd reisde hij als enige Belg naar een internationale marimbastage in Polen bij het Axoum Duo. Menigmaal nam Thomas met succes deel aan de VLAMO wedstrijden. Zo werd hij in 2011 provinciaal Kampioen slagwerk. In november 2013 werd hij met 93 % laureaat slagwerk met een eerste prijs op de wedstrijd Belfius Classics.
Naast zijn activiteiten als slagwerker, is hij ook regelmatig pianobegeleider van muzikanten en speelt hij bovendien elektronische drums. Met zijn broer Michiel verzorgt hij aangepaste muziek op bedrijfsfeesten, eucharistievieringen of recepties. Met de groep NOVOX verwent hij een jong publiek met de allernieuwste moderne muziek.
De laatste jaren heeft hij al heel wat orkestervaring opgedaan bij de Koninklijke Harmonie van Peer, Orkest Jeugd en Muziek – Limburg, Orchestre des Jeunes de Bruxelles, Noord–Limburgse Brassband en Frascati Symphonic, ....

Momenteel studeert Thomas Bachelor percussie met accent keyboard aan het Conservatorium te Antwerpen bij de docenten: Carlo Willems, Ludwig Albert, Koen Wilmaers, en Lin Chin Cheng.

Line–up
Thomas Raemaekers (1995, Bree) – marimba

Contact
089 46 56 12 of 0479 23 64 77
thomas.raemaekers@telenet.be

Veerle Huskens

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/785/original/_DSC7641.jpg?1423651093Veerle Huskens kreeg op tienjarige leeftijd haar eerste hobolessen van Griet Bols. Hierna studeerde ze verder bij Luk Nielandt en momenteel zet ze haar studies voort in de klas van Karel Schoofs aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. In 2010 werd ze laureate van de Dexia Classics wedstrijd, in 2011 behaalde ze de tweede plaats in de nationale Lions–wedstrijd voor hobo en datzelfde jaar werd ze ook laureate van de Internationale Masterclass I Solisti del Vento. Veerle kon orkestervaring opdoen in de Orkestacademie, het NJO, het Charlemagne Orchestra for Europe, de Opéra Royal de Wallonie, de Vlaamse Opera, het Symfonieorkest van de Munt, deFilharmonie, de Belgische Kamerfilharmonie, het Gelders Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Sinds januari 2014 is ze hoboïste bij de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen. In kamermuziekverband maakt ze deel uit van het ReWIND houtblaaskwintet. Ze vormt een muzikaal duo met organist Jeroen Follon en speelt ze in het C3 trio met fluitiste Marjolein Vermeeren en harpiste Beate Loonstra. Daarnaast werkte ze tijdens het B–Classic festival o.a. samen met het Finse Tempera strijkkwartet.

Line–up
Veerle Huskens (1991,Peer) – hobo
Geert Callaert – piano

Contact
0497 34 68 02
veerlehuskens@gmail.com

Yentl Doggen en Lucas Heytens

http://assets.forte.cultuurplatform.be/files/786/original/_DSC6616.jpg?1423652982Lucas Heytens en Yentl Doggen zijn 2 muzikanten uit het Lemmensinstituut in Leuven. Samen vormen ze een percussie duo. Hun nadruk ligt op het klassiek repertoire, met af en toe moderne invloeden.

Yentl Doggen (°1993) begon op negenjarige leeftijd muziek te spelen in de Drum- & Percussionband Paal onder leiding van Steven Ribus. Na enkele jaren privé lessen slagwerk zette hij deze studies verder aan de Muziekacademie in Beringen waar hij met grote onderscheiding afstudeerde in de middelbare graad. Hierna studeerde hij bij Andres Liefsoens aan de Muziekhumaniora in Hasselt.
Hij studeerde in 2012 af, met grote onderscheiding voor slagwerk, aan de kunsthumaniora van het Lemmensinstituut Leuven. Hier vatte hij ook zijn hogere studies aan in het klassieke slagwerk waar hij les kreeg van Alois Verbeeck, Luk Artois en Carlo Willems. Hij behaalde hier zijn eerste prijs notenleer en speelde in verschillende projecten en ensembles mee. Op dit moment zit hij in zijn laatste Bachelor klassiek slagwerk en combineert deze studie met jazz-drum bij Dré Pallemaerts.
Hij speelt intussen met een muzikaal trio, een slagwerk duo en als freelancer in verschillende projecten. Yentl is al meer dan 12 jaar lid van de Harmonie van Paal en dirigeert de Drum- & Percussionband Paal. Hij speelde met de band regelmatig concerten in binnen- en buitenland en behaalde met hen eerste en tweede prijzen op nationale en provinciale wedstrijden.
Yentl zelf deed ook mee aan verschillende wedstrijden en werd in 2012 Laureaat in de Belfius Classics wedstrijd.

Lucas Heytens kreeg de muziekmicrobe te pakken op 7- jarige leeftijd toen hij voor het eerst een marimba hoorde bespelen. Hoewel zijn voorkeur naar de marimba ging, begon hij op algemeen advies toch eerst met pianolessen. Op 8-jarige leeftijd kreeg hij privéles van Johan Akkermans en startte hij datzelfde jaar nog met AMV optie slagwerk, aan de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Oud-Heverlee in Haasrode. Zo kon hij naast zijn pianolessen ook reeds beginnen met marimba.
Na 2 jaar slagwerk en 4 jaar piano slaagde hij in de toegangsproef van het Lemmensinstituut in Leuven. Hij kreeg er les van Ellen Moortgat voor piano en Aloïs Verbeeck voor slagwerk. Ondertussen stroomde hij door naar het hoger onderwijs waar hij nu in zijn eerste master pianoles volgt bij Alessandro Cervino en slagwerk bij Carlo Willems en Aloïs Verbeeck.

Line–up
Lucas Heytens (1993, Leuven) – percussie
Yentl Doggen (1994, Beringen) – percussie

Contact
0472 56 21 99
yentldoggen@hotmail.com

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning